Category: Pets/Animal

Jadilah seindah insan yang dapat menjadi teladan

“Adakah kamu memerintah manusia untuk melakukan kebaikan dan kalian lupakan diri kalian sendiri padahal kalian membaca kitab. Tidakkah kalian berfikir?” (Al-Baqarah 44) Ketepikan engkau punya political view dan bias dalam mana-mana parti politik. Tengok video ini dan fikirlah kembali. Pada pendapat aku, aku bersetuju dengan beliau (bukan mengenai isu politik dan berkaitan). Mereka-mereka inilah yang […]

A Research about cat psychology with environmental variability and ecosystem processes in tropical padi field.

ACKNOWLEDGEMENT I wish to express my gratitude to B3-3A-2 ex-housemate from Faculty of Creative Multimedia, for their guidance, encouragement and advice criticism throughout the whole period of this study. Special thanks to my family and friends for give me the fullest support, exchange ideas and encouragement. The help and guidance showed has been truly appreciated. […]

Siri gambar bercakap – Cik dan Lea

Lama dah aku tak letak gambar banyak-banyak. Dah lama jugak kamera aku statik di dalam bag di penjuru bilik tak di usik (kecuali shoot wedding). Bagi memenuhi kerinduan ex-housemate aku pada Cik dan Lea. Aku kasi up skit gambar-gambar dorang. Dah besar dah dorang. Dah tak boleh dipisahkan. Dorang akan bising kalau tak jumpa each […]